Annuleringsverzekering

Het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering wordt ten sterkste aangeraden. Hiertoe werken wij samen met de “Europeesche”. Deze organisatie beschikt over een uitgebreid net van alarmcentrales over de gehele wereld.

SAS YACHTCHARTER kan als verzekeringsagent deze verzekeringen meteen afsluiten bij uw boeking, de te betalen premie komt dan samen op uw voorschotfactuur. Wel zo makkelijk.

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kán gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege naar huis moet. Dan is een Kortlopende Annuleringsverzekering ideaal. Die geldt niet alleen voor uw vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Met de basisdekking bent u goed verzekerd als u uw vakantie wilt annuleren. Niet alleen de kosten van de annulering zijn gedekt, ook de kosten van de ongebruikte reisdagen. Dus mist u een deel van uw vakantie, bijvoorbeeld omdat uw vliegtuig vertraging heeft? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u geen vakantie heeft kunnen vieren.

De basisdekking van de Kortlopende Annuleringsverzekering is zeer compleet. U kunt uw reis annuleren om de meest uiteenlopende redenen. Dus niet alleen als er iets heel ergs gebeurt.

 

– Annuleren bij zwangerschap

Gefeliciteerd! U verwacht een kind. Geen wonder dat u de verre reis die u heeft gepland, liever afzegt. Dat is geen probleem met onze Kortlopende Annuleringsverzekering.
– Annuleren bij schade aan woning of bedrijf

Als uw huis of het pand waar u werkt beschadigd is, dan is dat een goede reden om uw vakantie te annuleren. Uiteraard moet uw aanwezigheid wel dringend nodig zijn.
– Annuleren bij een nieuwe woning

Vlak voor uw vakantie krijgt u eindelijk te horen dat u uw nieuwe huis mag betrekken. Dat is goed nieuws! U wilt meteen beginnen met klussen. Als u om deze reden u vakantie afzegt, krijgt u met onze Kortlopende Annuleringsverzekering de totale reissom terug. Let op: het maakt verschil of u een huurhuis of koophuis gaat betrekken.

 

– Annuleren bij een nieuwe baan

Als u na een werkloze periode een baan heeft gevonden, dan kunt u om die reden uw vakantie afzeggen. Het moet wel gaan om een dienstverband van minimaal twintig uur per week en voor minstens een halfjaar. En natuurlijk moet uw nieuwe baas willen dat u thuisblijft.

 

– Annuleren bij praktische zaken

Het kan gebeuren dat u, buiten uw schuld om, geen visum heeft kunnen krijgen. Of dat u uw paspoort op de dag van vertrek verliest. Of dat uw auto is gestolen, waarmee u op vakantie zou gaan. Ook om deze praktische redenen kunt u met een Kortlopende Annuleringsverzekering uw reis annuleren.

 

– Extra vergoeding bij vertraging van bus, trein of vliegtuig

Stel dat u door vertraging van uw bus, trein of vliegtuig een dag later aankomt op de plaats van bestemming. Met de Kortlopende Annuleringsverzekering ontvangt u dan van ons een vergoeding. Geldig bij een vertraging van minimaal acht uur.

Neem contact op met SAS YACHTCHARTER: info@sasyachtchater.com

Veel mensen hebben al een doorlopende reisverzekering. Hebt u deze niet en wilt u ook een reisverzekering? Neem dan contact op met: SAS YACHTCHARTER: info@sasyachtcharter.com