Kroatië
Catamarans bareboat

Sukošan
Gelegen circa 7 km. ten zuiden van Zadar aan de toeristische route langs de Adriatische Zee. Sukošan is het meeste bekend door de grootste marina van Kroatië, marina Dalmacija. Hier hebben vele charterbedrijven hun thuisbasis. Met de auto, een taxi of de bus is het nabijgelegen Zadar goed te bezoeken.

Murter
Het eiland Murter ligt halverwege Zadar en Šibenik en is verbonden met het vasteland met een brug. De marina ligt in het dorpje Murter. Het is een gezellig plaatsje met cafés en restaurants. Het is een goede uitvalsbasis voor de Kornati en voor zowel zuidelijke als noordelijke tochten.

Šibenik
ligt aan het de zeemonding van de Krka rivier. Deze eeuwenoude stad en haar kathedraal staan op de lijst van culturele erfgoederen van Unesco. Vanuit Šibenik kun je met je schip verderop de rivier verkennen tot aan Skradin en daar de beroemde Krka watervallen bezoeken, of buitengaats naar het natuurreservaat van de Kornati archipel varen.

Kastela
ligt tussen Split en Trogir, dus vlak bij de luchthaven. De marina is één van de nieuwste van Kroatië. Het is een mooi gebied met een zevental kastelen en ook de mogelijkheid om zowel Split als Trogir te bezoeken, beide de moeite waard. Vooral Trogir is een mooi en gezellig omwald middeleeuws stadje. Er zijn ook veel restaurantjes die de lokale keuken aanbieden.