Bij SAS Yachtcharter kunt u zelf uw koers bepalen.In Kroatië, Slovenië, Griekenland, Turkije en Italië beschikt SAS Yachtcharter over moderne, goed uitgeruste jachten, die van alle gemakken zijn voorzien om u een week of langer van het zeilen te laten genieten.

Zorgeloos genieten van een zonovergoten zeilvakantie, geheel afgestemd op uw wensen. SAS Yachtcharter biedt u talloze mogelijkheden om onder begeleiding van ervaren flottielje leiders avontuurlijke zeiltochten te maken langs de kusten van Turkije. Samen met andere schepen vaart u langs nog onbekende kusten, baaien en eilanden en geniet in de havens van de rust of het uitgaansleven.

Bij SAS Yachtcharter kunt u ook individueel boeken op één van de prachtige geplande trips op een zeilschip in Turkije. U kunt gewoon luieren en genieten, maar u kunt ook actief deelnemen aan het zeilgebeuren. Zo leer je nog wat! Zo’n flinke zeilboot onder zeil zelf besturen is een echte “kick” als je dat nog nooit gedaan hebt. Het is niet moeilijk en je leert het snel. Je leert ook nieuwe mensen kennen in de groep en dikwijls hou je daar goede vrienden aan over.

Het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering wordt ten sterkste aangeraden. Hiertoe werken wij samen met de “Europeesche”. Deze organisatie beschikt over een uitgebreid net van alarmcentrales over de gehele wereld.
SAS YACHTCHARTER kan als verzekeringsagent deze verzekeringen meteen afsluiten bij uw boeking, de te betalen premie komt dan samen op uw voorschotfactuur. Wel zo makkelijk.