Orhaniye – Turkije

Meezeilen met de “AIA”

Een meezeilvakantie, wat is dat precies?

Meevaren op een zeiljacht met een ervaren schipper. Je kunt individueel een kooi (slaapplaats) boeken. Ook stellen en groepen (tot maximaal 8 personen) kunnen reserveren. Je deelt een hut of bed met een mede opvarende, hierbij zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met individuele wensen. Meezeilen is voor alle leeftijden. Door een sportieve instelling ontstaat binnen korte tijd een leuke ploeg die er samen een fijne reis van maakt.

Wekelijks van mei tot oktober  vertrek op zaterdag.

Zeilen onder een strak blauwe hemel langs de grillig, groene zuidwest kust van Turkije. Prachtige baaien afgewisseld met gezellige vissersdorpjes en vele antieke steden. Genieten van de schitterende natuur om je heen. In het warme avondlicht een drankje met vrienden aan boord drinken en lekker eten in gezellige restaurantjes of aan boord. Voor diegenen die twee weken mee varen wordt de tweede week een andere route gekozen.

Het schip “AIA”

Type: Gib’Sea 422, 12.60 x 3,95m.  50 pk moto”r. Rolgrootzeil en rolgenua. Er kunnen maximaal 4 gasten mee aan boord.

De bemanning, Allen en Kristin Een Engels echtpaar en beiden zeer goede zeilers, die het de gasten graag naar de zin maken. Zij laten je de mooiste baaien zien en nemen je mee naar gezellige restaurantjes.

Indeling van het schip

Ruime salon met in het voorschip 2 x 2-persoons hutten voor gasten, 2 toiletten en douche. Achter 1 dubbele hut voor gasten en de andere hut is schipper’s “thuis”.

Wat is er aan boord Diverse navigatieapparatuur, reddingsmiddelen, autopilot, rubber bijboot, snorkelspullen, binnen en buitendouche, koelkast, radio/cd speler.

Wat neem ik mee Handdoeken, badkleding, zonnebrandcrème, zonnebril en een pet. In voor- en najaar heeft men eventueel oliegoed en een trui nodig. Dit alles pakken in een reistas, geen koffers a.u.b.

 De boordkas is voor het ontbijt en lunch, diesel en havengelden. Het avondeten en drankjes zijn extra.

Prijsaanvraag Meezeilen Orhaniye

6 + 2 =