Luxe zeiljachten met bemanning

Kroatië

Perla

Ervaar de schoonheid van de Adriatische zee met deze volledig uitgeruste 7 hutten gulet. Deze luxueuze gulet vertrekt vanuit Sibenik of Trogir en is een geweldige combinatie van luxe en ontspanning. Klik op het schip of op de naam van het schip en u krijgt een pagina met alle mogelijke informatie, prijzen en foto’s.

Kadena

Gulet Kadena is volledig uitgerust om 12 passagiers te verwennen. 6 cabines met douche WC, airco en nog veel meer. De professionele crew is een garantie voor onvergetelijke cruises in Adriatische Zee. Klik op het schip of op de naam van het schip en u krijgt een pagina met alle mogelijke informatie, prijzen en foto’s.

Libra

Gulet Libra is volledig uitgerust om 12 passagiers te verwenen. 6 cabines met met dubbel bed, douche, WC, airco en nog veel meer. De professionele crew is een garantie voor onvergetelijke cruises in Adriatische Zee. Klik op het schip of op de naam van het schip en u krijgt een pagina met alle mogelijke informatie, prijzen en foto’s.

Morning Star

Gulet Libra is volledig uitgerust om 12 passagiers te verwenen. 6 cabines met met dubbel bed, douche, WC, airco en nog veel meer. De professionele crew is een garantie voor onvergetelijke cruises in Adriatische Zee. Klik op het schip of op de naam van het schip en u krijgt een pagina met alle mogelijke informatie, prijzen en foto’s.

Adriatic Queen

Deze volledig uitgeruste 6 hutten gulet werd voltooid in juli 2008, een geweldige combinatie van luxe en ontspanning met accommodatie voor 14 gasten. Waterski, kano en snorkelgerief vervolledigen uw prachtige tochten langs de mooie Adriatische kust. Klik op het schip of op de naam van het schip en u krijgt een pagina met alle mogelijke informatie, prijzen en foto’s.